torsdag 18 juni 2009

Akrylmålningakryl målningar blir jag riktigt nöjd med. Den här är en som jag fortfarande ser på och tänker ja den är inte värst den är till och med helt rätt.
Det är ju genom mina ögon det ses det som jag vill rätta till eller tänker , men vad var det som hände här då? Länge målade jag kvinnofigurer i sin helhet . Som om hela tanten måste vara med eller så blev det obalans. Men sedan kom den där lilla rebellen bakom duken och frågade vad är det du gör nu igen? Det var en enorm frihetskänsla att lämna det hela för det uppdelade precis som något man ser i ögonvrån ibland. Eller som foton ter sig. En stolpe i huvudet eller ett huvud kort. Eller inga fötter! Balans i en bild är skön att uppnå.
Man bara känner i ryggen att nu blev det ändå rätt, den här är en sådan och ändå hör den i hop med 2 andra i en serie av tre separata målningar. Den klarar sig även på egen hand.

måndag 15 juni 2009

TapeterDet är i pennan det sitter. Man kan göra mycket med bara en svart penna. Linjer som bygger former , det tar liksom aldrig slut på möjligheter. Ju mer jag tecknar desto bättre blir det. Så tittar jag noga på blommor tex och vill genast se dom i en form av en tapet. Detta kräva tålamod. En del kommer på en gång andra får man nöta på lite. Åh! akelejor blir nog fint. Bha! Det blev en skitful skiss som inte gick att använda till något.

Så på igen och vips så liksom landar skissen där den ska. Vad andra tycker om det jag gör eller hur det ser ut är upp till dom. Men efter att mina tapeter har blivit omskrivna på andras bloggar så får jag följa deras kommentarer. Det är så spännande att se hur en amerikan tycker det är gorgeous medan en annan tycker maddening.

Klicka på länken här för blog i USA http://www.designspongeonline.com/2009/06/wingbud-wallpaper.html

I Sverige har det bloggats om mina tapeter på bla http://roomservice.blogg.se/2009/may/svenska-wingbud-wallpaper-skapar-tapeter-likt.html

Detta resulterar i att inredare hör av sig från både Australien WA och USA ,Los Angeles.
Det gör det bra mycket roligare att jobba vidare.